Webdesign Brunssum
Website ontwikkeling brunssum

Cloud Services


Door middel van  "de cloud'" werkt u efficient ongeacht de tijd, locatie of hardware!. Hierdoor krijgt uw betrouwbaarheid en flexibiliteit van uw IT een boost. De hoge investeringen in fysieke servers zijn hierdoor onnodig, omdat u alleen betaalt voor wat u gebruikt.

In het kort onze Cloud Dienstverlening:

  • Data opslag
  • (Online) Back-up
  • Remote desktop
  • VoIP
  • Virtuele servers
  • Office 365

Data opslag
Beschadiging of het kwijtraken van persoonlijke/belangrijke data is een waar ramp. Wij bieden door middel van onze applicaties een beveiligde opslag van uw data in de cloud. Hierdoor is uw data altijd beschermd beschikbaar en makkelijk te gebruiken. Bij ons staat namelijk de gebruiker centraal.

Online Back-Up
Nooit meer uw bestanden kwijt door onze Online Back-Up service. Wij slaan uw bestanden en gegevens beschermd op en kunt ze weer makkelijk terughalen. Om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen, maken wij gebruik van een datacenter gevestigd in Amsterdam. Uw data is bij de datacenter, door gebruikmaking van diverse encryptietechnologieën, veilig en alleen leesbaar voor de eigenaar. 

Remote desktop
Remote desktop (oftewel cloud pc) houdt in dat uw beschikt over een complete werkplek dat voelt en werkt zoals uw vertrouwde Windows-Bureaublad. Alleen zonder het hebben van een fysieke computer! Uw Remote Desktop is altijd bereikbaar wanneer u dat wilt en waar u dat wilt, mits u beschikt over een internetverbinding. Al uw gegevens en programma's zijn altijd aanwezig ongeacht waar u bent. 

VoIP
VoIP betekend Voice over IP anders gezegd Bellen over het internet. VoIP is een eenvoudige, fexibele en kosteneffectieve manier van communiceren. Dit komt omdat u met VoIP u vanaf iedere locatie kunt werken, ongeacht tijd en plaats. Er zijn alleen maar voordelen betreft VoIP!

Virtuele Servers (VPS)
VPS is de afkorting voor Virtual Private Server. Een VPS is een fysieke server, die wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers klaar voor gebruik. Een VPS biedt u de volledige vrijheid: van het beheer van uw server, de keuze van het OS tot aan het installeren van de benodigde software en biedt u daarnaast zelf de mogelijkheid om uw software up-to-date te houden en voldoende te beveiligen tegen misbruik. Wij zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de hardware van de server waar de VPS draait en voor bereikbaarheid van de netwerkverbinding tussen de server en internet.

Op het gebied van Virtual en Private Cloud Hosting zijn er veel mogelijkheden. Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maatwerk opties, speciaal ingericht voor uw organisatie.

Office 365
Het nieuwe werken begint wanneer u dat wilt! Of u op kantoor werkt of onderweg bent, de nieuwe office van microsoft is altijd binnen handbereik. Word, Excel, Outlook noem ze maar op, onmisbaar op de werkvloer en nu ongeacht locatie, besturingsysteem of device te bereiken. Als Microsoft's partner zijnde, bieden u  een tot in detail uitgewerkte Office oplossing. Neem contact met ons voor de mogelijkheden of bel vandaag nog naar 045-7440445,


Meer informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 045-7440445 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Heeft u vragen?

telefoon
Bel : 045-7440445
Quickwebs
Wilhelminastraat 6
6441 AE Brunssum

Waarom Quickwebs?

prijs
Scherpe prijzen
De beste kwaliteit / prijs verhouding!
openingstijden
Ruime tijden
Wij zijn gedurende 
werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00

Website promo