Webdesign Brunssum
Website ontwikkeling brunssum

Website ontwikkeling


Quickwebs verzorgt maatwerk websites met bijbehorende Content Management Systeem(CMS). Hierdoor is de website makkelijk in gebruik. Zo kunt u onder andere teksten en foto's beheren.

1 Wens
2 Concept
3 Ontwerp
4 Realisatie
5 Support

Vrijwel al onze klanten maken gebruik van dit systeem en de ervaring leert dat allen zeer tevreden zijn. Mocht u geen gebruik willen maken van dit systeem dan kan dat natuurlijk ook, wij kunnen de website in dat geval ook voor u onderhouden.


Basis

Voor starters

Zakelijk 

Meest gekozen pakket

Premium 

Onbeperkte mogelijkheden

     €300

eenmaligINFO

     €699

eenmaligINFO 

  €1199

eenmaligINFO
Gebruiksvriendelijk ontwerp 5 E-Mail accounts EXTRA Domein naam
Maximaal 5 pagina's Maximaal 10 pagina's Onbeperkt aantal pagina's
ACTIE! Incl. Google Analytics Integratie met social media S.E.O. Ready
Exclusief hosting                     (10% korting op hosting pakket) ACTIE! Incl. 1 jaar hosting ACTIE! Incl. 1 maand promotie op Wegwijs in Brunssum
Heeft u net een bedrijf gestart en wilt u een professionele website voor een leuke prijs. Dan is dit de website pakket voor u. Want nu krijgt u een eenvoudige website die ook nog makkelijk aan te passen is! Eenvoudige, informatieve en tevens een fraaie website tegen een betaalbaar tarief. Deze website pakket biedt alles wat u nodig heeft om te presteren. Het is een online visitiekaartje die potentiele klanten binnentrekt! Uw website wordt compleet op basis van uw eigen ideeën en ons vakkundig advies gemaakt. Wij leveren een modern ontwerp dat perfect aansluit op uw imago.  Bij dit pakket wordt er niet van een standaard ontwerp vanuit gegaan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 045-7440445 of laat een bericht achter via ons contactformulier.