Webdesign Brunssum
Website ontwikkeling brunssum

Website ontwikkeling


WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee u heel gemakkelijk een website kunt onderhouden. Wij installeren de website op onze beveiligde server, vervolgens koppelen we daar uw domeinnaam aan. Wilt u geen gebruik willen maken CMS dan kan dat natuurlijk ook, wij kunnen de website in dat geval ook voor u onderhouden. Bij ons staan namelijk de klanten nummer #1.


Basis

Voor starters

Zakelijke 

Meest gekozen pakket

Premium 

Onbeperkte mogelijkheden

     €399

eenmaligINFO

     €599

eenmaligINFO 

  €1099

eenmaligINFO
Installatie gratis thema! Installatie gratis thema! Installatie premium thema!
Maximaal 5 hoofdpagina's Maximaal 10 pagina's Onbeperkt aantal pagina's
Eigen domeinnaam Inclusief 2 uur support S.E.O. Ready
Excl. Website hosting               (10% korting op hosting pakket) ACTIE! Incl. iFacebook integratie ACTIE! Incl. 3 maanden promotie op Wegwijs in Brunssum
Heeft u net een bedrijf gestart en wilt u een aantrekkelijke websitel voor een voordelige prijs. Dan is dit de website pakket voor u!. Want nu krijgt u een eenvoudige website welke die u heel makkelijk kunt aanpassen aan de hand van uw voorkeuren. Uitgebreide, informatieve en tevens een fraaie website tegen een betaalbaar tarief. Deze website pakket bevat alles wat u nodig heeft om te presteren. Het is een online visitiekaartje die potentiele klanten binnentrekt! Met dit pakket wordt uw website voorzien van een volledig premium wordpress design die responsive is. De website wordt volledig aan uw huisstijl aangepast zoals uw kleurgebruik en logo. Dit pakket komt met een basiscusus "Wordpress".

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 045-7440445 of laat een bericht achter via ons contactformulier.